Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Groningen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Groningen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

GRONINGEN

WC verstopt Groningen?

WC verstopt Groningen? Heb jij te maken met een verstopte wc? Dat is erg vervelend. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Groningen? Bel gratis naar 050 205 25 99 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wij raden je aan om nog voordat je begint de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je eenvoudig doen met een oude doek of een zeil. Op deze manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Dit kan een hoop troep achteraf schelen.

Ontstoppen Groningen Logo
Loodgieter ontstoppen Groningen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om een verstopping in de wc te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. In de meeste gevallen is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object is, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Denk je dat de verstopping veroorzaakt wordt door iets van vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van de wc? Bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Groningen op 050 205 25 99.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan betekent dit dat je er in veel gevallen ook zelf bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de sifon in de wc afvoer. Dit is de zwanenhals achterin de wc. Mocht de oorzaak hier liggen, dan is dit in de meeste gevallen makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Heb je vragen over de verstopping? Of kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op via 050 205 25 99

Ontstoppen afvoer Groningen
Ontstoppingsdienst Groningen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Heb je het idee dat de verstopping zich bevindt in de leidingen? En wordt dit hoogst waarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is het gebruik van wasmiddel zeker aan te raden. Tevens is dit goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Zeker het proberen waard dus!

Hoe werkt dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met warm water. Gooi hier twee eetlepels wasmiddel bij. Gooi daarna de emmer met warm water leeg in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je geen kokend water in de wc gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Groningen om jouw klus te bespreken 050 205 25 99.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Dan kan je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor je begint de ontstopper flexibel door deze onder een warme te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Vervolgens druk je de ontstopper rustig op de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek vervolgens de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kan je namelijk de situatie alleen maar erger maken. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken en niet moet om het duwen.

Ontstoppen Groningen Leiding
WC verstopt Groningen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer, raden wij aan dit heel voorzichtig en beheerst te doen. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

De ervaren loodgieters van Ontstoppingsdienst Groningen beschikken over de juiste veren om jouw verstopping te verhelpen.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Groningen om jouw klus te bespreken 050 205 25 99.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Groningen er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 050 205 25 99 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Groningen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-groningen

WC verstopt

WC verstopt Groningen

Is je WC verstopt? En woon je in Groningen of omstreken? De vakmannen van Ontstoppen Groningen hebben veel ervaring met verstoppingen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-groningen-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je last van een verstopte gootsteen? En woon je in de buurt van Groningen? Maak dan direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-groningen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Groningen

Woon jij in Groningen en omstreken? En wil jij problemen in jouw riool liever voorkomen? Of denk je dat heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak snel een afspraak!

loodgieter-groningen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Groningen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Groningen.

Loodgieter Groningen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Groningen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Groningen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

050 205 25 99

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Groningen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Groningen