Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Groningen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Groningen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

GRONINGEN

Afvoer verstopt Groningen?

Afvoer verstopt Groningen? Op het internet worden veel verschillende manieren gegeven waarmee je een verstopte afvoer kan verhelpen. Het kan soms onduidelijk zijn wat nou precies wél en wat niet precies niet werkt. Op deze pagina hebben wij een aantal handige tips staan, waarmee jij hopelijk je verstopte afvoer kan ontstoppen.

Kom je er zelf niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Dat begrijpen we.

Afvoer verstopt Groningen? Of heb je vragen over een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 050 205 25 99 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Groningen

Ben jij op zoek naar een bedrijf die jou kan helpen bij het ontstoppen van een afvoer in Groningen? dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres bij ons!

De specialisten van Ontstoppen Groningen zijn snel ter plaatse. Wij zoeken wij naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, wij lossen het gegarandeerd voor je op! Wij zijn te bereiken via  050 205 25 99.

Ontstoppen Groningen Logo
Loodgieter ontstoppen Groningen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer een afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat dit te maken heeft met een verstopping. In sommige gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Heb jij problemen met de afvoer? Bel ons voor een snelle service op 050 205 25 99. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt vaker voor dat de afvoer van elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat dit probleem veroorzaakt wordt door vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? In de meeste gevallen is de filter simpel te verwijderen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze weer volledig gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Groningen
Afvoer verstopt Groningen

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig zijn vrijwel alle afvoeren voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals in de leiding. Een sifon werkt als stankafsluiter op afvoerbuizen. Het kan voorkomen dat de sifon niet meer goed werkt. Vaak wordt dit veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Het merendeel van de sifons is relatief simpel te verwijderen. Spoel de sifon vervolgens uit onder de kraan met warm water. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft laten zien dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) erg goed werkt tegen een verstopte afvoer.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met water. Voeg hier zuiveringszout aan toe en giet dit langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een sterker effect raden wij aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Zit je afvoer hierna nog steeds verstopt? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Groningen!

Ontstoppen Groningen Leiding
Riool ontstoppen Groningen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere manier waarop je een afvoer kan ontstoppen is door gebruik te maken van de ouderwetse plopper/ontstopper.

Hoe ga je te werk? Zet de ontstopper op de afvoer. Beweeg de ontstopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil. 

Heb je het idee dat het grootste gedeelte van het vuil losgekomen is? Dan raden wij aan om de leiding nog door te spoelen met water en soda. Dit zorgt ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de leidingwand.

Heb jij hulp of advies nodig bij het ontstoppen van je afvoer? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Groningen om jouw klus te bespreken met onze experts via 050 205 25 99.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kan een verstopte afvoer ook proberen los te laten komen met een ontstoppingsveer.

Hoe werkt dit? Stop het uiteinde van de ontstoppingsveer in de afvoer. Zet hierbij zo min mogelijk kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht aan de wanden van de leiding. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Denk je dat het gelukt is? Wanneer het is gelukt, merk je direct verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Nog steeds problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 050 205 25 99. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Groningen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Wanneer je afvoer verstopt is, is het in de meeste gevallen lastig om direct te zeggen wat de oorzaak is van de verstopping. Zo kan een verstopping ontstaan door bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Wanneer er een breuk is ontstaan in de leiding, kan allerlei vuil zich ophopen. Dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Ook kan het gebeuren dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij leidingen van oudere huizen. Door een andere samenstelling van de buis kunnen boomwortels eenvoudig de afvoerbuizen binnendringen.

Op het moment dat een riool slecht is aangelegd, kan dit zorgen voor vervelende situaties op lange termijn.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 050 205 25 99.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen vinden wij. Daarom vinden wij de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kunt hier zelf voor zorgen, door simpelweg goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is uiteraard niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen bouwen zich vaak geleidelijk op. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Ontstoppen Groningen maakt gebruik van goede meetapparatuur die het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Ontstoppingsdienst Groningen staat dag en nacht voor je klaar! Je kunt ons bereiken op 050 205 25 99.

Loodgieter Groningen Ontstoppen
WC ontstoppen Groningen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij dat jouw verstopte afvoer snel en goed wordt opgelost? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Wij kunnen elke verstopping met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij geven altijd vooraf een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Wil je een directe oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 050 205 25 99.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-groningen

WC verstopt

Is je WC verstopt? En woon je in Groningen of omstreken? De vakmannen van Ontstoppen Groningen hebben veel ervaring met verstoppingen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-groningen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Groningen

Heb je last van een verstopte gootsteen? En woon je in de buurt van Groningen? Maak dan direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-groningen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Groningen

Woon jij in Groningen en omstreken? En wil jij problemen in jouw riool liever voorkomen? Of denk je dat heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak snel een afspraak!

loodgieter-groningen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Groningen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Groningen.

Loodgieter Groningen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Groningen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Groningen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Groningen

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Groningen en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 050 205 25 99.

Verstopping Groningen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Groningen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Groningen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Groningen. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Groningen

Bij ons heeft Ontstoppen Groningen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Groningen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Groningen BV.

Brandweer Kazerne Groningen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

050 205 25 99

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Groningen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Groningen