Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Groningen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Groningen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

GRONINGEN

Riool ontstoppen Groningen?

Riool ontstoppen Groningen? Vaak kan je een verstopt riool het snelst oplossen, door de oorzaak op te lossen. Op die manier heb je zo min mogelijk overlast van geur. Helaas is het oplossen van de oorzaak niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk heb je vragen, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag! Neem contact op met 050 205 25 99 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Groningen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je begint met het ontstoppen van je riool, is de grote vraag: op welke plaats bevindt de verstopping zich? 

Het is goed mogelijk dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat bijvoorbeeld het water minder goed, of helemaal niet wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Groningen in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. wanneer dit niet het geval is, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping.

Heb je te maken met een verstopping? Neem dan snel contact op met 050 205 25 99 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Groningen Logo
Loodgieter ontstoppen Groningen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Spuit de afvoer nu ongeveer 3 minuten door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Groningen op 050 205 25 99.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer effectief middel wanneer je riool verstopt is geraakt door bijvoorbeeld een ophoping van restafval. Je drukt de flexibele ontstoppingsveer relatief gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Wanneer je het gebruik van een ontstoppingsveer combineert met soda, kan dit zorgen voor een zeer goede ontstopping. Soda zorgt ervoor dat ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of schakel je liever de hulp van een rioolexpert van Ontstoppingsdienst Groningen in? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 050 205 25 99.

Ontstoppen afvoer Groningen
Ontstoppingsdienst Groningen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Wij raden het gebruik van een plopper zeker aan! Dit is een verantwoorde methode waarmee jij jouw riool hopelijk kan ontstoppen. De plopper creëert zuigkracht. Hiermee kan je hopelijk de verstopping verhelpen.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij goed op dat de afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit, trek je aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat het gelukt is? Dit is makkelijk te controleren door een afvoer door te spoelen met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 050 205 25 99.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerst de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Lukt het niet om zelf je wc te ontstoppen? Neem dan contact op met de spoedservice van Ontstoppen Groningen via 050 205 25 99.

Ontstoppen Groningen Leiding
Riool ontstoppen Groningen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten of supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Sommige van deze ontstoppingsmiddelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Naast het beschadigen van je afvoer, vervuil je ook onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Om die redenen raden we je daarom af deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Groningen op 050 205 25 99.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Krijg je het niet voor elkaar om je riool te ontstoppen? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt. Wij berekenen geen voorrijkosten.

Neem nu contact op met 050 205 25 99.

Graven riool Groningen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-groningen

WC verstopt

Is je WC verstopt? En woon je in Groningen of omstreken? De vakmannen van Ontstoppen Groningen hebben veel ervaring met verstoppingen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-groningen-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je last van een verstopte gootsteen? En woon je in de buurt van Groningen? Maak dan direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-groningen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Groningen

Woon jij in Groningen en omstreken? En wil jij problemen in jouw riool liever voorkomen? Of denk je dat heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak snel een afspraak!

loodgieter-groningen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Groningen

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Groningen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Groningen.

Loodgieter Groningen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Groningen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Groningen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Groningen

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolontstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 050 205 25 99.

Partners: Riool.websitelink , riool.jouwbegin , riool.beginspot, riool.web-directory, riool.start-links , riool.topbegin , haarden.vindjeviahier , woning.websitelink , haarden.linkkwartier , haarden.beginzo , haarden.jouwbegin , haarden.beginspot

Verstopping Groningen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Groningen!
Riool Groningen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 
Loodgieter Groningen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Groningen. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Groningen

Bij ons heeft Ontstoppen Groningen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Groningen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Groningen BV.

Brandweer Kazerne Groningen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

050 205 25 99

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Groningen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Groningen